Every summer has a story.

Duurzaam en snel geplaatst
Polyethyleen (HDPE-UV) of Polypropyleen (PPC) is de meest gebruikte kunststof. Deze taaie kunststof is makkelijk aan elkaar te lassen en biedt hierdoor heel wat mogelijkheden.
Hierdoor is er meer mogelijk op het gebied van vorm en formaat.

Dankzij de gladde afwerking van de kunststof wordt uw buitenzwembad straks ook makkelijk te onderhouden. En van osmose kan zeker al geen sprake zijn.

Op al onze zwembaden is een garantie van 20 jaar door de fabrikant.
Jij beslist!
Een ander groot voordeel ten opzichte van polyester/vinylester is dat wij je bad maken volgens jouw voorkeuren. Wil je een trap over de totale breedte of eerder meer lengte om te kunnen zwemmen met een smalle trap links of rechts? 4 of 3 lampen ... Alles wordt samengesteld zoals jij dat wenst. Uiteraard een enorm voordeel tov een voorgevormd zwembad.
UV bestendig
HDPE-UV en PPC zijn in de massa gekleurd en hierdoor zijn krassen quasi onzichtbaar en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Doorgaans zijn wit, licht grijs, antraciet of zwart de meest gekozen kleuren.

Ga voor het azuurblauwe vakantiegevoel met wit of kies voor een vijver effect met antraciet of zwart.
De massieve kleurstof is 100% UV-bestendig waardoor de kleur niet verandert.

Waar breng jij je volgende vakantie door?
Het is zeer waarschijnlijk dat onze vakanties er anders gaan uitzien de volgende jaren. Wees dus zeker voorbereid. Een eigen zwembad in je tuin heeft je elke dag een beetje een vakantiegevoel.
Contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek of om enkele realisaties te bezoeken.
© 2020 DMP-Higia BV -
Algemene voorwaarden

DMPools
Kantoren
Sleutelbloemdreef 24
8300 Knokke

Magazijn
Vliegplein 9
9990 Maldegem

Contact
philippe@dmpools.be
+32 474 444 800