The pool is my happy place.

Zwemmen in heerlijk helder water.
Al onze zwembaden zijn voorzien van technieken voor ecologisch verantwoord zwemplezier.
Zonder toevoeging van extra chemicaliën en geoptimaliseerd voor minimaal energie- en waterverbruik.
DMPools bouwt energiezuinige baden.
DMPools bouwt met duurzame materialen en gebruikt nieuwe en betere technologie om de ecologische voetafdruk van een zwembad zo laag mogelijk te houden.

We werken bijvoorbeeld uitsluitend met een energiebesparende filterpomp met variabele snelheid, full inverter warmtepomp én waterbesparende filter.

Elk zwembad is uitgerust met een automatisch doseersysteem voor een stabiele waterkwaliteit waardoor je toevoegen van chemicaliën beperkt. Je vindt bij onze installaties geen chloorbidons terug. We ontsmetten op basis van zoutelektrolyse of waterhydrolyse.

De polycarbonaat solar lamellen afdekking zorgt dan weer voor een temperatuurswinst tot 4 graden en beperkt de verdamping van het water.

Waarom DMPools?
Snelle plaatsing
We plannen je snel in. Starten de graafwerken en voorzien de bodemplaat. Als het weer het toelaat volgen binnen de week de wanden, leidingen en aanvulling. Vervolgens de liner, technische installatie en boordstenen en vullen maar. Kies je voor een polypropyleen (PP) zwembad dan mikken we op 2 dagen van graven tot vullen.
Persoonlijke touch
Je eigen bad je persoonlijke touch geven kan! Enkele of dubbele plage? 3 of 4 lampen? Tegenstroom? Voor de liner kan je kiezen uit meerdere kleuren en afwerkingen. Informeer zeker ook naar onze afwerking met tegels. Of kies één van de vier kleuren van onze PP-C zwembaden.
Uiterst economisch
We staan erop dat onze zwembaden geen energie slokkoppen zijn. We zorgen door onze geïnstalleerde technieken dat er een enorme besparing is op zowel elektriciteit als water. Twee belangrijke zaken vandaag de dag. Wist je dat een backwash slechts 20 liter water vraagt tov een traditionele filter die er ongeveer 800 nodig heeft?
Interesse in één van onze oplossingen?
Contacteer ons gerust voor een vrijblijvende afspraak.
Betonnen zwembad, Alkorplan liner, dmpools, carrobio, overloop
Contacteer ons vrijblijvend
  • Philippe Demeyer
    Phone: +32 474 444 800
    E-mail: philippe@dmpools.be
Close
Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.
Naam
Locatie
E-mail
Telefoon
Intresse in
Budget (incl. BTW)
Voorkeur lengte
Voorkeur plaatsing
Aanvullende vraag
© 2020 DMP-Higia BV -
Algemene voorwaarden

DMPools
Kantoren
Sleutelbloemdreef 24
8300 Knokke

Magazijn
Vliegplein 9
9990 Maldegem

Contact
philippe@dmpools.be
+32 474 444 800