Life is better at the pool.

Een extra voor jouw zwembad.
Stel je voor. In de zomer heerlijk genieten van het zonnetje met je familie en vrienden op het terras van je poolhouse en in de winter van een winterbarbecue, terwijl iedereen gezellig warm binnenzit.

Het kan allemaal met je eigen poolhouse dat slechts op één dag geplaatst kan worden.

Je bepaalt zelf de inrichting
De binneninrichting van je poolhouse bepaal je in samenspraak helemaal zelf. Wil je er een sauna inbouwen of een stoomcabine, jacuzzi of buitendouche, dan kan dit allemaal.
Je poolhouse is eveneens bestand tegen alle weersomstandigheden.

Je bent ook zeker van de kwaliteit. Je poolhouse wordt met dezelfde kwaliteitsmaterialen gebouwd als een gewoon huis. Onze fabrikant (België) heeft 20 jaar ervaring in het fijnere schrijnwerk en interieurinrichting.

Op maat van je hobby

Gezien de afwerking en inrichting helemaal vrij te kiezen is, hoeft je poolhouse niet noodzakelijk een poolhouse te zijn. Je kan er evengoed een hobbyruimte van maken die je in je eigen huis niet makkelijk kan beoefenen. Je kan er een logeerkamer of fifitnessruimte van maken bijvoorbeeld. Of een kunstatelier om te schilderen, te boetseren, hout te bewerken, muziek te spelen, ...

En ja... ook een mancave of she shed behoort tot de mogelijkheden. ;-)

Kwaliteit en modulair
Het poolhouse bestaat uit een stalen frame, zowel voor wand als voor vloer en dak. Zo kun je meerdere modules aan elkaar koppelen of stapelen. Elke unit wordt geproduceerd in de schrijnwerkerij en op één dag geplaatst.

De fundering gebeurt met stalen schroefpalen. hierdoor heb je geen graafwerken nodig en moet er geen beton gegoten worden.

Strikt gezien heb je zelfs geen bouwvergunning nodig.
Meer weten?
Informatie en offertes enkel na afspraak mogelijk.
© 2020 DMP-Higia BV -
Algemene voorwaarden

DMPools
Kantoren
Sleutelbloemdreef 24
8300 Knokke

Magazijn
Vliegplein 9
9990 Maldegem

Contact
philippe@dmpools.be
+32 474 444 800